Home

Briljant in reiniging
Briljant is een professioneel schoonmaakbedrijf. Begonnen in 1991 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste schoonmaakbedrijven van Brabant.

We werken uitsluitend met gediplomeerde vakmensen. Al onze medewerkers zijn in het bezit van het diploma Glazenwasser en een VCA certificaat. Hierdoor bent u er van verzekerd dat wij onze werkzaamheden vakkundig en veilig uitvoeren.

COMPLEET IN REINIGING
Met onze complete dienstverlening en vertegenwoordiging in Brabant zijn wij een unieke partner voor ieder bedrijf en instelling in Zuid Nederland.

Wij zijn actief in glaswassen, gevelonderhoud, diepte reiniging, vloeronderhoud, verhuizing, industriele reiniging, trappenhal onderhoud, cleanroom en leveren we ook medewerkers voor bijvoorbeeld de bouw en verhuizingen.

Hier vindt u alle bedrijfsgegevens en cetificeringen van Briljant schoonmakers.

KLANTEN VERTELLEN WAAROM
Dat wij al ruim 25 jaar actief zijn is natuurlijk mogelijk gemaakt door onze klanten. Sommige zijn al klant vanaf het eerste uur. Zij vertellen u waarom.
Conform business

"We werken nu toch al zo'n 7 jaar met Briljant Schoonmakers. En ik moet zeggen dat deze samenwerking prettig verloopt" aldus Peter Verhallen, directeur van Conform business. "Afspraken worden nageleefd en als de schoonmakers geweest zijn zien de kantoren er altijd weer schoon uit."