Vloer onderhoud

Linoleum vloeren

Naast het reguliere onderhoud heeft een linoleum vloer gemiddeld één keer per jaar periodiek onderhoud nodig. Dit houdt in het schrobben en reinigen van de vloer en het voorzien van een nieuwe beschermlaag. De oude toplaag wordt verwijderd, waarna een nieuwe toplaag wordt aangebracht. Alle oude waslagen verwijderen we van de vloer en we brengen minimaal twee nieuwe waslagen, haaks op elkaar, aan.

 

Tapijt reinigen

Tapijt reinigen is niet alleen zinvol voor de uitstraling van uw bedrijf, maar ook voor de gezondheid van uw medewerkers. Steeds meer mensen zijn allergisch voor stof en huismijt. In tapijt kan veel stof achterblijven dat door gebruik, vooral rijden en schuiven met stoelen, kan worden verspreid. Hierdoor voelen medewerkers met een allergie zich niet prettig op hun werkplek. Daarom is het belangrijk om tijdig en regelmatig uw tapijt te laten reinigen.

De Schoonmaak maakt voor het tapijt reinigen gebruik van de sproei-extractie methode. Nadat eerst alles grondig met behulp van een borstelzuiger wordt gezogen, bewerken we vlekken handmatig. Vervolgens wordt de gehele vloerbedekking met een reinigingsmiddel ingespoten. Met een sproei-extractie machine wordt met warm water onder druk al het vuil los gespoeld en direct weer opgezogen.

Incidentele en tussentijdse vlekken kunnen door De Schoonmaak met de bonnet methode worden aangepakt. Het tapijt wordt gezogen met een borstel stofzuiger en ingespoten met een reinigingsmiddel. Op de ronddraaiende schijf van een één-schijfmachine bevestigen we een pad van witte katoen of microvezel. Deze pad neemt al het vuil op wat het in de vloer tegenkomt.

Van oudsher is glasbewassing onbetwist ons specialisme We werken met gevarieerde methodes die we geheel aanpassen aan...
Ervaren en VCA gediplomeerde medewerkers voeren alle mogelijke voorkomende schoonmaak gerelateerde werkzaamheden uit...
Diepte reiniging keukens Diepte reiniging is een zeer grondige reiniging van professionele keukens die ongeveer eens...
Gevel reiniging en gevel onderhoud Een schone gevel is van belang voor het behoud van uw pand en voor een nette...
Bijvoorbeeld bij oplevering. Bij verbouwing, renovatie of oplevering van nieuwbouw is opleveringsschoonmaak vaak...
Verhuizingen zijn voor u geen dagelijkse kost. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in...
Uw trappenhal is het visitekaartje van uw bedrijf en behoeft dus veel schoonmaakaandacht. Daarnaast is de trappenhal...
Specialistische productie-of onderzoeksafdelingen hebben natuurlijk ook een deskundige schoonmaakdienst nodig, die...
ESD vloeren hebben de functie om statische ladingen te verminderen. Ook voor deze speciale vloeren hebben we de juiste...